Boek Soluma – Innerlijke vrede

“Welkom en dank je wel voor jouw aandacht.

Jullie leven in een belangrijke periode op aarde waarbij de mens steeds meer beseft dat zoals het eens werkte nu niet meer vanzelfsprekend is. Jullie hebben grote beslissingen te nemen met betrekking tot de toekomst van deze planeet, de natuur en de mens. Hòe de mens beslissingen zal nemen kan op verschillende manieren. Dit boek is bedoeld om bij te dragen en te laten zien:

Hoe het ook zou kunnen

Waarom dat zo belangrijk is en wat daarvoor nodig is.

Dit kan voor iedereen een ander pad kan zijn.De grootste stap die de mens nu heeft te zetten heeft, is het durven loslaten van het bekende. Het loslaten van het grote vertrouwen in de ratio en je meer openstellen voor wat jullie op een andere manier kunnen bereiken en hoe. Te beseffen dat beslissingen puur gebaseerd op logica en ratio niet meer toereikend zijn. Dat leven in verbinding met je ware essentie pas echt de betekenis van respect, mededogen en compassie tot leven kan brengen. Dat leven in verbinding je in staat laat zijn om:

  • anders in relatie met jezelf te zijn
  • anders in relatie met anderen te zijn
  • anders tot besluiten te komen

Dit boek kan een bijdrage zijn aan of een ondersteunende rol spelen in jouw proces.”

Dit is het begin van het voorwoord door Soluma in het boek: “Soluma Innerlijke Vrede”. Hierin zijn gesprekken opgenomen die ik heb gevoerd met een intelligente energie die zichzelf heeft ‘voorgesteld’ als Soluma:

Soluma biedt ons heldere boodschappen met een zuivere intentie speciaal bedoeld voor deze tijd. In een openhartig verhaal beschrijf ik  de kennismaking met Soluma en hoe onze samenwerking tot stand kwam. Dit boek bevat naast inzichten ook eenvoudige oefeningen en meditaties om toe te passen in het dagelijks leven. Innerlijke vrede laat je zien hoe je een nieuwe realiteit creëert als we, in vertrouwen en overgave, voorbij ons denken durven te gaan. Dit boek is voor jou:

  • Als je verlangt in verbinding te zijn met je ware essentie
  • Als je klaar bent te leven vanuit bewustzijn en liefde

Het boek is mede ontstaan in samenwerking met Margien van Doesen en inmiddels werken wij nauw samen. Naast 1 op 1 sessies organiseren wij regelmatig een Soluma- zoomsessie: een begeleide meditatie waarna ik “live” channel.

Wil je meer weten of aanwezig zijn bij zo’n sessie, neem dan contact op of ga naar onze pagina op Facebook.

Soluma deel 1: Innerlijke Vrede

Ben je benieuwd naar het boek ‘Soluma innerlijke Vrede’?  Je kunt het boek bestellen bij Uitgeverij Aurora Webshop.